Home » , , , , , , , , , , , » Kaisi Yeh Yaariaan 3. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Kaisi Yeh Yaariaan 3. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

12 comments:

  1. inşallah olucak bir umutla 4.sezonu bekliyoruz ama ne zaman olucağı belli değil zaten oyuncularda hazır sadece niti corana dan dolayı bekliyor umarım en kısa sürede 4 .sezona kavuşuruz .Bu arada çeviri için çok teşekkürler Utku Bey

    YanıtlaSil
  2. Yeni bolumde hizli gelir insAllah

    YanıtlaSil
  3. umarim 4.sezonda olur.Çeviri icin cok tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. Yeni bolum 2gune gelirmii¿

    YanıtlaSil
  5. 3.sezonun yeni bolumleri neden bukadar yavas geliyor.hepsini sirayla verseler.

    YanıtlaSil
  6. Bilgilendirmiyorlarki bilelim bolum ne zaman gelecek.

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar sürekli yazıyorum bölümün çevirisini farklı dilden yapıyoruz ve haliyle zor oluyor. Siz çeviri işini bayılmak mı zannediyorsunuz? Ne kadar emek var biliyor musun Allah aşkına? Çeviri mi yapalım yoksa size bölüm ne zaman gelecek diye cevap mı yazalım? Bölüm hazırlanınca eklenecek. Bizlerin de bir sosyal hayatı var bunu anlamış olmalısınız. Lütfen biraz anlayış.

    YanıtlaSil
  8. Ayrıca berbat bir çeviri yapıp buraya o şekilde de ekleyebiliriz. Ama biz daha anlaşılır ve daha kaliteli bir çeviri yapmak istiyoruz. Dediğim gibi bir anlayış lütfen. Kısmet olursa akşama hazır olmuş olur. Ya da en geç yarın.

    YanıtlaSil
  9. Emekleriniz icin tesekkurler umarim kalan diger bolumlerde en kisa zamanda yuklenir.Haliyle 2.sezon yarida kalinca merak ediyoruz

    YanıtlaSil
  10. Tabiki anliyoruz kolay is diyil ama seyirciler tabiki merak ediyor bolum gelicekmi gelmiyicekmi . Bizi bilgilendirmek isdemiyorsaniz siz bilirsiniz cevab vermeyin o zaman.

    YanıtlaSil

Blog Arşivi

 
Copyright © 2021 Dizi Dünyanız
Blogger Templates